Skatteopgørelser og selvangivelser

Skatteopgørelser og selvangivelser

Skatteservice for såvel personer som virksomheder

Vistas Revisor har stor ekspertise og erfaring inden for udarbejdelse af skatteindberetninger for både personer og virksomheder. Og det tager os ikke meget længere tid at klare din – og evt. din ægtefælles – personlige selvangivelser, når vi alligevel er i gang med at udarbejde din virksomheds årsregnskab og skatteopgørelse.

Udvidet selvangivelse

Alle, der ejer en personlig virksomhed, skal udfylde en udvidet selvangivelse. Det kan Vistas Revisor nemt klare for dig, når vi står for din bogføring. Vi sørger også for indberetning af din udvidede selvangivelse senest d. 1. juli.

Forskudsopgørelse

Er der sket ændringer i din indkomst og eller virksomhedsresultat, er det vigtigt at det bliver ændret så tidligst så muligt, så man betaler de rigtige skatter og der undgås dermed restskat.

Gode grunde til at føre regnskaber løbende

Der er mange gode grunde til altid at have orden i sine regnskaber, men de væsentligste er:

  • Du har styr på økonomien
  • Overblikket over resultatet
  • Er godt informeret om virksomhedens transaktioner og bilag
  • Man finder mulighederne og problemerne i rette tid
  • Likviditetsplanlægning for betaling af moms og skat
  • Man kan undgå tidspres ved indberetninger og årsafslutninger
  • Man undgå bøder, renter og sanktioner fra SKAT og andre myndigheder
FÅ EN TIMES GRATIS MØDE

Et godt revisorsamarbejde drejer sig ikke kun om kompetencer og værktøjer, men i høj grad også om personlig kemi. Derfor synes jeg, du skal have mulighed for at møde mig og se, hvad Vistas Revisor står for.

Jeg tilbyder en times gratis møde, hvor vi sammen kan se på dit regnskab og drøfte mulighederne for at optimere din økonomi.